עוד מאכלים…
קוואקר (מעולה לארוחת בוקר)
* באדיבות עומר מזרחי
מכניסים לסיר קוואקר – בדרך כלל כוס גדולה תספיק לאדם.
על כל כוס קוואקר – שופכים כוס מים ומרתיחים. כשהקוואקר נהיה דייסתי – להוריד מהאש לפני שיישרף בתחתית.
טיפים לשיפור הקוואקר של הבוקר, בלי לסחוב דברים כבדים מידי:
- להוסיף אבקת חלב למים – זה מוסיף טעם מצוין לקוואקר ומדלל אותו.
- להוסיף קינמון וסוכר חום – יקפיצו משמעותית את הקוואקר. יש אריזות עם קינמון וסוכר מובנה והן מעולות!
- להוסיף חתיכות פרי פנימה בעת החימום – מומלץ תפוחים (מחזיקים יותר מעמד), או דבש
- לקנות מראש צימוקים/אגוזים מצופים יוגורט/שוקולד – ולהכניס אותם לקוואקר. היוגורט/שוקולד יימסו ויוסיפו טעם, והצימוקים יישברו את העיסתיות של הדייסה.
- להוסיף דבש (- פחות מתאים לטרק, למרות שאם לוקחים דבש לטרק – אפשר למרוח על לחם, במידה ולקחתם))
מיוחד לחנוכה – קישור למתכונים קלים לספינג', סופגניות ועוד ליחצו כאן